AIRCONDITIONING
 
U merkt, dat u beter presteert bij een aangename temperatuur en luchtvochtigheid. Bovendien maakt een constant klimaat het verblijf in een ruimte aangenamer. Met de CSrental airconditioners zorgt u ervoor, dat de variabele temperatuur en vochtigheid beheersbaar worden. In ruimtes waar mensen werken is met name het vochtigheidsgehalte in een ruimte van groot belang. Door afgifte van vocht staat ons lichaam warmte af. Wanneer de omringende lucht verzadigd is, krijgt ons lichaam problemen met de warmteafgifte. Hierdoor kan een zeer onaangenaam gevoel ontstaan.
Ook voor ruimtes waar machines zoals CNC apparaten en krachtstroommotoren warmte produceren, bieden de CSrental airconditioners uitkomst. Door gebruik te maken van spotcoolers kunnen we zeer lokaal en nauwkeurig koelen. Onze PT modellen kunnen de ruimtetemperaturen verlagen tot 10 °C.
 
Toepassingen voor airconditioners zijn:
- Kantoor-ruimte, porta-cabins en caravans
- Server- en computer ruimte
- Trafo ruimte
- Diverse industrie toepassingen
- Tenten 
 
Voor een nauwkeurige berekening van het koelvermogen, vooral bij grote ruimtes of gecompliceerde luchtkanalen, kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs.
 
Onze dienstverlening op het gebied van Airconditioning en de verhuur van aircosystemen:
 
We analyseren naar wens op locatie de individuele behoefte, bepalen de specifieke apparaatbehoeftes en werken een maatwerkprojectoplossing uit. Bij ons staan voor vrijwel elke behoefte airconditioners, in de benodigde hoeveelheden, op afroep klaar.
Naast onze service met objectbezichtiging, het opbouwen en afbreken van projecten , onderhoud en controle, bieden we de meeste aircosystemen ook aan voor weder-verhuur.
 
Vraag ook naar onze seizoensprijzen: Aircoverhuur tegen een vaste prijs voor een heel seizoen.