CALAMITEITEN

 

Calamiteiten zoals brand, wateroverlast en stroomstoringen komen altijd onverwachts en eigenlijk is niemand van ons hierop voorbereid.  CSrental biedt een unieke calamiteiten support aan als zo’n calamiteit zich bij u voordoet.


Brandschade:  Hoe groot of klein een brand ook is, het is altijd vervelend en kan grote gevolgen hebben. Naast de schade van de brand zelf komt er vaak ook waterschade bij van het blussen. Onze ventilatoren kunnen ingezet worden om stof, as en stank weg te voeren door luchtcirculatie. De verschillende drogers kunnen de waterschade beperken, wanneer ze snel ingezet worden.


Waterschade: Wateroverlast door een gesprongen waterleiding, een defecte riolering, bluswerkzaamheden na een brand, overtollig vocht in een ruimte? Wanneer u snel en gericht een droger inzet zal de schade beperkt blijven en kunt u snel weer aan de slag.


Stroomstoring: Tegenwoordig is elektriciteit niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Zonder stroom zullen veel gereedschappen niet meer gebruikt kunnen worden, apparatuur komt stil te staan, computers werken niet meer, servers functioneren niet meer waardoor data niet meer toegankelijk is, ect. Als het een tijdelijke stroomstoring is dan zal dit snel genoeg opgelost worden door het energiebedrijf, maar wat als er daadwerkelijk iets ernstig beschadigd is en het gaat langer duren? CSrental levert aggregaten met verschillende vermogens afhankelijk van uw behoeften. Deze apparatuur kunnen wij direct leveren en ter plaatsen kunnen wij u assisteren met het bepalen van een optimale oplossing en de uitvoering hiervan.