VERWARMING
 
Mobiele verwarmingsapparaten van CSrental worden toegepast in vele sectoren van bouw, industrie, landbouw en dienstverlening. CSrental maakt onderscheid in 2 kacheltypen:
 
 
Voor schone, droge warmte, zonder dat daarbij verbrandingsproducten of waterdamp in de ruimtelucht komen, is het gebruik van indirect gestookte kachels noodzakelijk.
Bij indirect gestookte kachels is de te verwarmen lucht volledig gescheiden van de verbrandingskamer. De ventilator die de warme lucht in de te verwarmen ruimte blaast, zorgt weliswaar ook voor de benodigde verbrandingslucht, de verbrandingsproducten worden echter afgevoerd naar de buitenlucht.
De lucht wordt verwarmd doordat deze via het vergrote oppervlak van de verbrandingsruimte, de warmtewisselaar, wordt geleid en in de ruimte wordt geblazen.
Indirect gestookte kachels zijn ideaal voor ruimten waar slechts een beperkte ventilatie mogelijk is of waar door de aanwezige brandbare stoffen brandgevaar bestaat.
 
 
Elektrische kachels vormen de meest veilige, snelste en meest comfortabele methode voor een probleemloze verwarming. Er is alleen een stroomaansluiting noodzakelijk en er zijn geen extra werkzaamheden.
Elektrische kachels worden vaak bij bouwprojecten, in partytenten, magazijnen en werkplaatsen, op schepen, in schakelstations, veestallen, garages en provisorische onderkomens toegepast.
Ideaal als Load bank voor het testen van aggregaten en om capaciteiten van koelinstallaties in computerruimten te testen.
Ook worden ze gebruikt bij de ondersteuning van ontvochtigers bij bouwdroging. Hoe hoger de ruimtetemperatuur, des te efficiënter de ontvochtiger werkt en wordt dus de droogtijd verkort.
 
Voor een nauwkeurige berekening van het verwarmingsvermogen, vooral bij grote ruimtes of gecompliceerde luchtkanalen, kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs.
We analyseren naar wens op locatie de individuele behoefte, bepalen de specifieke apparaatbehoeftes en werken een maatwerkprojectoplossing uit.