Klimaatbeheersing in de automobielindustrie

 

Apparaten voor milieusimulatie, proces-klimaatbeheersing en ruimteluchtregeling

De eisen aan de exacte regeling van de luchtkwaliteit in de automobielindustrie zijn hoog, want de kleinste afwijkingen kan tot productiefouten of corrosie leiden. CSrental verhuurt zeer specifieke industriële droogapparatuur aan automobielfabrikanten en automobieltoeleveranciers. 

 

Luchtvochtigheid, temperatuur en stof moeten bij de productie van auto’s en auto-onderdelen absoluut onder controle worden gehouden. Voor de automobielindustrie heeft CSrental exact de juiste apparaten met een hoge capaciteit in het programma. Zo worden testomgevingen met onze verwarmingsapparaten, luchtreinigers, mobiele en stationaire condensdrogers evenals luchtontvochtigers en luchtbevochtigers, optimaal geconditioneerd. Bij ons vindt u de juiste technologie voor alle milieu simulaties voor productie-installaties, klimaatkamers en uitlaatgastestbanken.

 

Proces klimaatbeheersing in de productie

Een bijzondere eis in de automobielindustrie is de exacte klimaatbeheersing bij productieprocessen, bijvoorbeeld in de gieterij, de productielijn, binnen productiemachines en in lakstraten. Vertel ons uw eisen en wij stellen een oplossing voor u samen.

 

Corrosiebescherming in carrosserie- of onderdelenmagazijn

Naast proces klimaatbeheersing is de ruimtelucht klimaatbeheersing in de opslag- en logistiekzone een ander zwaartepunt. Hier worden hoofdzakelijk mobiele luchtontvochtigingssystemen toegepast.