Camping: Bent u eigenaar of pachter?

 
Rondom de camping bieden we u als eigenaar of pachter attractieve producten en oplossingen. Bespaar overbodige kosten door vochtschades en/of een onaangenaam klimaat voor uw gasten.
 
Vooral in het hoogseizoen gaat het er in uw sanitaire voorzieningen behoorlijk aan toe. Douche- en wasruimtes worden zo vaak bezocht, dat ze vrijwel geen kans krijgen om te drogen. De mogelijke gevolgen zijn dan ook schimmelvorming en schade aan pleisterwerk en vloertegels. Dit kan niet alleen leiden tot dure reparatiewerkzaamheden, maar ook tot ontevredenheid bij uw gasten.
 
De oplossing: Huren van mobiele luchtontvochtigers voor professioneel gebruik. Onze industriële modellen zijn krachtig, en robuust. Ze schakelen automatisch aan en uit en zijn beveiligd tegen toegang door onbevoegden.
 
Gasten willen ook in het voorseizoen comfort, daarom moet vooral in de wasruimtes een aangenaam klimaat heersen, want er is niets erger dan klamme kou. Verwen uw kampeergasten in de winter met onze mobiele verwarmingsapparaten. Als eigenaar of pachter van een camping bent u voor gasten de meest belangrijke contactpersoon voor alle camping-thema's.
 
De mogelijkheid bij CSrental om wederverhuurder te worden, creëert een positie die u in uw eigen voordeel kunt benutten. Biedt uw gasten hoogwaardige producten aan voor huur, zo realiseert u een waardevolle servicebijdrage en ontsluit u een extra inkomstenbron.