Klimaatbeheersing in de cellulose-, papier- en drukindustrie

 
Luchtontvochtiging en een efficiënte luchtreiniging voor productiebedrijven
De kwaliteit en aard van het papier, vormen het uithangbord van elk productiebedrijf. Dit garandeert een hoge afname en een duurzame tevredenheid van de klanten. De sleutel tot dit succes is een optimale klimaatbeheersing in de productie- en opslaghallen. Daarom biedt CSrental ook hierin branche specifieke oplossingen. Hoogwaardige industriële ontvochtigers beschermen het papier al tijdens het ontstaan hiervan en tegen fijnstof.
 
Cellulose en het daarvan geproduceerde papier zijn gevoelig voor vocht. Zowel het versnipperde hout, dat bij de productie van cellulose wordt gebruikt als oud papier, onttrekken de vochtigheid regelrecht uit de omgevingslucht en nemen het op. Het resultaat is in de regel een enorme financiële schade, want door vochtigheid ontstaat schade aan het cellulose en ook aan het kant en klaar papier. Daarom moet bij de productie in cellulosefabrieken, papierfabrieken, drukkerijen en in opslaghallen - waar de papierrollen worden bewaard - zeer nauwkeurig worden gelet op stabiele klimaatwaarden en vooral een constant lage luchtvochtigheid. CSrental biedt effectieve oplossingen voor gebruik tegen te hoge luchtvochtigheidswaarden. Voor de luchtreiniging, om te zorgen voor een zo aangenaam mogelijk werkklimaat, heeft CSrental ook geschikte apparaten in de verhuur.
 
Voor gebruik tegen corrosie en schimmel
Schade aan de cellulose, aan het kant en klare papierproduct, in drukkerijen en in opslaghallen worden vooral door een te hoge luchtvochtigheid veroorzaakt. Naast schade aan het papier - dat kan beslaan en gaan schimmelen - tast een te hoge luchtvochtigheid in de industriële bedrijven ook de dure machines aan. Corrosie ontstaat hierbij niet alleen aan elektronische machineonderdelen, maar ook bij bouwmaterialen. Voor een effectieve bescherming tegen vochtigheid, heeft CSrental de optimale oplossing: een krachtige serie adsorptiedrogers. Deze hebben een betrouwbare en extreem hoge ontvochtigingscapaciteit, die is toegesneden op de verschillende eisen binnen bedrijven.
 
Een beter werkklimaat dankzij schone lucht
De enorme hoeveelheid papierslijtstof en de houtdeeltjes, die bij het versnipperen door de lucht wervelen, zetten zich snel af in de longen van medewerkers en kunnen gezondheidsproblemen veroorzaken. Zelfs door het dragen van ademmaskers kan een honderdprocent bescherming niet worden gewaarborgd. De commerciële-luchtreinigers uit de TAC-serie van CSrental reinigen de lucht, op een professionele manier, van fijnstof, vezels en deeltjes die schadelijk zijn voor mensen. Hierbij worden verschillende filtermodules toegepast, die samenwerken voor schone lucht.
 
Tijdelijke behoefte? Huurapparaten voor elke eis!
Huur bijvoorbeeld:
  • ontvochtigingsaggregaten als adsorptiedrogers of industriële drogers
  • verwarmingsapparaten, zoals elektrische kachels en olieverwarmingsapparaten
  • airconditioners, luchtbevochtiger, luchtreinigingsapparaat en geurbestrijders
  • ventilatoren, ook met Ex-bescherming, of windmachines
  • warmtebeeldcamera’s
  • luchtontvochtiging in de papierindustrie
Via ons CSrental-huurportal vindt u alle huurapparaten in alle capaciteitsklassen, tegen gunstige prijzen!