Oplossingen voor de elektronica- en halfgeleiderindustrie
 
Technologie met hoge prestaties garandeert lage vochtigheid
Luchtvochtigheid en condenswater zijn beide storende factoren die bij de productie van elektronica-onderdelen en halfgeleiders problemen veroorzaken. CSrental heeft echter betrouwbare oplossingen in het assortiment, namelijk de industriële drogers en sterke luchtontvochtigers.
 
Bij de opslag en productie van elektronica onderdelen en halfgeleiders is vocht een grote bedreiging. Al een geringe, te hoge luchtvochtigheid bevordert corrosie. Condensatie op oppervlakken kan tot slecht hechtende lagen of verstoring bij microchips en sensoren leiden. Daarom moet de ruimtelucht bij de productie, in droogkasten, resp. droogruimten en bij de opslag van elektronica-onderdelen en halfgeleiders een constante, lage vochtigheid hebben.
 
Proces-klimaatbeheersing: De apparaten uit de adsorptie-serie met een hoge capaciteit en de condensdroger-serie vormen de oplossing
Deze lage vochtigheid waarborgen de adsorptie-luchtontvochtigers en adsorptie-droogaggregaten, evenals de condensdrogers voor industrieel gebruik van CSrental.
 
Toepassingsvoorbeelden voor de elektronica- & halfgeleiderindustrie:
  • in droge glijlagers: ontvochtigen i.p.v. hitte
  • luchtontvochtiging in cleanrooms en droogruimten
  • luchtontvochtiging in het printmagazijn
  • proces-klimaatbeheersing bij de productie