Luchtontvochtiging bij energiebedrijven

 

 

Luchtontvochtiging bij energiebedrijven
 
Professionele klimaatbeheersing voor elektriciteitscentrales
Te hoge luchtvochtigheid is in de branche van energiebedrijven vijand nummer één bij processen in de elektriciteitscentrale. Vocht zorgt voor condensatie en corrosie, waardoor de machines kunnen beschadigend. Een professioneel concept voor de luchtontvochtiging biedt hier zekerheid.
 
Door hoge luchtvochtigheid en de hierdoor ontstane corrosie kunnen binnen een elektriciteitscentrale storingen ontstaan aan turbines, pompen, schakelinstallaties en de gehele elektronica. Dit gebeurt vooral als het bijvoorbeeld gaat om een waterkrachtcentrale of een offshore windenergie installatie, waarbij het water altijd moet worden bestreden. Doel van de klimaatbeheersing voor energiebedrijven is het onder controle houden van de luchtvochtigheid. Alleen zo worden uitval en dure onderhouds- en reparatiewerkzaamheden al op voorhand voorkomen.
 
CSrental biedt techniek met grote prestaties voor een droog ruimteklimaat in de elektriciteitscentrale
Voor klimaatbeheersing in een elektriciteitscentrale stellen onze experts van de industrie-service samen met uw team een concept samen op basis van gerenommeerde apparaten met grote prestaties. Zo zijn vooral de adsorptie luchtontvochtigers geschikt voor ononderbroken gebruik op de elektriciteitscentrale. Voor gebruik in omgevingen waar explosiegevaar heerst zijn onze ATEX machines beschikbaar. Daarnaast zijn ook de mobiele bouwdrogers zeer geschikt voor klimaatbeheersing bij energiebedrijven. Bovendien zorgen ventilatoren voor een optimale luchtcirculatie, ook op moeilijk toegankelijke locaties, en wordt condensvorming voorkomen. Om de ruimtelucht ook nog te verwarmen of te koelen, zijn onze elektrische kachels en airconditioners de ideale aanvulling.
 
Toepassingsvoorbeelden voor energiebedrijven:
  • zweetwater en corrosie in offshore-windenergie-installaties
  • vochtproblemen in gasverdeelstations
  • luchtontvochtiging in het windenergie-onderdelenmagazijn
  • montagetenten voor grondwerkzaamheden door kabelnetexploitanten
  • mobiele verwarmingscentrales voor biogas-installaties
  • thermografie bij windkrachtinstallaties
 
Bij CSrental BV vindt u alle huurapparaten in alle capaciteitsklassen, tegen gunstige prijzen!