Uitrusting voor foto- en filmsets
 
CSrental zorgt voor aangename tot harde wind en/of een warme werkomgeving
Afgelegen, onverwarmde locaties. Modellen die in de winter badmode presenteren. Een stormscene, die bij stralend blauwe hemel moet worden opgenomen. Op foto- en filmsets moeten vaak trucs worden uitgehaald om datgene te kunnen opnemen, wat het draaiboek voorziet. CSrental biedt professionele equipment voor speciale effecten en een aangenaam warme set. Bescheiden op de achtergrond of voor de camera, windmachines zijn vrijwel niet weg te denken van filmsets en filmlocaties. Moeten wind, storm en onweer worden gesimuleerd, de haren van de zangeres in een muziekvideo waaien of de dynamiek van een voertuig worden geaccentueerd: Windeffecten spelen vaak een centrale rol in films, video's en TV-spots. CSrental  biedt professionele windmachines, die alles kunnen simuleren van een zwoele bries tot orkaankracht.
 
Bij buitenopnamen op onverwarmde filmlocaties kan het er behoorlijk ruig aan toe gaan. Om te zorgen dat acteurs en crew er altijd warm bij zitten, biedt CSrental verwarmingsoplossingen voor binnen en buiten. Bijvoorbeeld compacte elektrische kachels voor caravans en binnenruimten, of robuuste olieverwarmingsaggregaten zoals de verwarmingsapparaten uit de ID-serie, die bij temperaturen tot -20°C kunnen worden toegepast en zelfs grote hallen betrouwbaar verwarmen.
 
Uitrusting voor fotoshoot locaties
Fotografiekunstenaars, catalogusshoots of modefoto's: Wat op de beelden super lijkt, hoeft voor modellen en de crew niet altijd aangenaam te zijn. Zo worden zomercollecties en badmode in de winter gefotografeerd. CSrental biedt mobiele verwarmingsoplossingen zodat de modellen geen kippenvel meer zullen hebben en de stylisten en set bouwers geen trillende handen meer. De mobiele verwarmingsoplossingen brengen alles – van de kleinste ruimte tot een enorme hal – betrouwbaar op temperatuur.
 
Onze windmachines zorgen voor de mooie effecten (zoals de bekende wapperende haren) en kunnen in combinatie met water ook regenbuien simuleren.