Wrijvingsloze processen in rekencentra
 
Optimale klimaatbeheersing en nauwkeurige meetinstrumenten in de serverruimte
Een optimale klimaatbeheersing vormt de basis voor een wrijvingsloos duurbedrijf in rekencentra. De temperaturen moeten relatief laag worden gehouden, zodat de techniek niet oververhit raakt. Bijzondere aandacht moet echter ook worden gegeven aan een geschikte luchtbevochtiging, voor het verbeteren van het rendement en het waarborgen van extra koeling. Voor het lokaliseren van storingen bij IT-leidingen, gebruiken professionals ook warmtebeeldcamera’s. CSrental biedt ook in deze sectoren branchespecifieke oplossingen. 
 
Krachtig en bijzonder belastbaar, dit zijn de eisen aan de techniek in een rekencentrum. De exploitanten hechten daarom een bijzonder grote waarde aan een storingsvrij (24 uur per dag) bedrijf en natuurlijk aan energiebesparingen. Om dit te bereiken, moet vooral de klimaatbeheersing van de serverruimten kloppen. CSrental biedt effectieve oplossingen voor lage temperaturen en een onschadelijke luchtvochtigheid. Mocht er toch een keer technische problemen ontstaan, vertrouwen de exploitanten van rekencentra op het effectief lokaliseren van storingen met warmtebeeldtechniek. CSrental biedt ook hiervoor de meest geschikte apparaten.
 
Mobiele aircosystemen voor professioneel bedrijf
Waar veel elektronica werkt binnen een krappe ruimte moet betrouwbare klimaattechnologie worden toegepast, zodat een permanente koeling is gewaarborgd. De krachtige en flexibele aggregaten uit de PortaTemp-serie van CSrental zetten hierbij de maatstaven. De professionele airconditioners onderscheiden zich door eenvoudigheid, snelheid en vooral betrouwbaarheid. Zelfs in grote ruimtes kan de temperatuur binnen de kortst mogelijke tijd tot wel 10 graden Celsius worden verlaagd.
 
Extra koeling en bescherming tegen elektrostatische lading
Naast te hoge temperaturen, is ook een te lage luchtvochtigheid zeer schadelijk voor de techniek in serverruimten en rekencentra, want dit leidt naar hoge elektrostatische spanningen die de componenten enorm kunnen beschadigen. Een effectieve luchtbevochtiging voorkomt dit. Daarom vertrouwen professionals op de krachtige mobiele verdampings-luchtbevochtigers van CSrental. Deze vormen de oplossing als het gaat om optimale klimaatomstandigheden in rekencentra en serverruimtes.
 
Perfecte lokalisatie van storingen
Overbelastingen en defecten aan IT-installaties kunnen vroegtijdig worden opgespoord met een nauwkeurige warmtebeeld inspectie. Met de toepassing van de warmtebeeldcamera’s van CSrental wordt de temperatuurontwikkeling in serverruimtes bewaakt en worden bronnen van storingen betrouwbaar gelokaliseerd.
 
Vakkundig advies
Welke luchtbevochtiger is het meest geschikt voor uw rekencentrum? Welke airconditioner en welke warmtebeeldcamera moeten worden toegepast? Deze en andere vragen rondom de optimale uitrusting voor het bedrijf van een rekencentrum, beantwoorden onze vakadviseurs van de industrie-service.
 
Huren in plaats van kopen?
Heeft u een tijdelijke behoefte aan bouwdrogers, verwarming, ventilatie of klimaatbeheersing? Huur dan uw tijdelijke klimaatoplossing, uiteraard met advies op maat!
 
Toepassingsvoorbeelden voor rekencentra:
  • luchtbevochtiging in serverruimtes
  • mobiele apparaten voor AC/CV-vakbedrijven

 

De hoogwaardige CSrental apparaten zijn geschikt voor toepassing op korte termijn, tijdelijk gebruik en voor testbedrijven. Bij ons vindt u de modernste techniek tegen gunstige huurprijzen.