Droge lucht voor de natte branche

 

Luchtreiniging, ontvochtiging en verwarmen - procesoptimalisatie in scheeps- en cargo-installaties
Ook binnen de maritieme branche optimaliseert CSrental met mobiele en stationaire apparaten de processen en zorgt voor schoon werken. Zo wordt in scheeps- en cargo-installaties veel stof opgewerveld. De lucht moet worden gereinigd, ontvochtigd en verwarmd.
 
De ontvochtigings-, verwarmings- en luchtreinigingsoplossingen van CSrental hebben zich al jaren bewezen in verschillende branches, zoals de levensmiddelenindustrie en de chemische industrie, als ook de automobielindustrie. Deze kennis en ervaring kan worden gebruikt binnen de maritieme branche, zodat ook hier kan worden voldaan aan de klimaatbeheersingseisen, want ook hier optimaliseert CSrental als klimaatbeheersing specialist met mobiele en stationaire oplossingen de processen en zorgt zo voor efficiënter werken.
 
Ontvochtigen, verwarmen en reinigen – de ideale machines voor de maritieme branche
Voor de typische vraag bij een werf, een hoge ontvochtigingscapaciteit, ook bij lage temperaturen, heeft CSrental de adsorptiedroger TTR 1500 in het programma. Ook onder de zwaarste omstandigheden ontvochtigt dit droogaggregaat 230 kg binnen 24 uur. Met de seriematig geïntegreerde warmteterugwinning en het elektronische energiemanagement, behoren alle TTR-adsorptie luchtontvochtigers tot de meest voordelige in hun soort. Het adsorptieprincipe maakt in tegenstelling tot condens ontvochtigers niet alleen een betrouwbare en hoge ontvochtigingscapaciteit mogelijk, ook bij de laagste temperaturen, maar vooral het bereiken van lagere dauwpunten. Hoeven de dauwpunten niet zo laag te zijn, is ook een condensdroger geschikt voor gebruik in de scheepsbouw, op de werf of in de cargo-omgeving. Bijvoorbeeld de industriële condensdroger TTK 1500, die een ontvochtigingscapaciteit van maximaal 300 liter per dag heeft.
 
Ook de juiste temperatuur speelt bij werkzaamheden in de maritieme sector een belangrijke rol. Voor de maritieme branche is bijvoorbeeld het elektrisch verwarmingsaggregaat TEH 400 met een hoge capaciteit zeer geschikt. Hiervan is zowel de luchthoeveelheid als temperatuur op meerdere niveaus elektronisch regelbaar, bovendien is hij ontworpen voor lange luchttransportafstanden. Met professionele apparaten voor luchtreiniging worden niet alleen de medewerkers, maar ook andere apparaten en het lakoppervlak van schepen tegen stofafzettingen en stofophopingen beschermd. Apparaten zoals de luchtreiniger TAC 6500 leveren de benodigde capaciteit voor stofklasse H.
 
Industrie service - advies voor scheepsbouw & werven
Elke branche heeft haar specifieke bijzonderheden, net als elke gebruikslocatie, elke werf en elke cargo-omgeving. Laat u adviseren door de vakmensen van onze industrie-service, met betrekking tot capaciteitsberekeningen, het ontwerp van uw klimaatbeheersing en de apparaat keuze.
 
Tijdelijke behoefte? Huurapparaten voor elke eis!
Huur bijvoorbeeld:
  • ontvochtigingsaggregaten als adsorptiedrogers of industriële drogers
  • verwarmingsapparaten, zoals elektrische kachels en olieverwarmingsapparaten
  • airconditioners, luchtbevochtigers, luchtreinigingsapparaten en geurbestrijders
  • ventilatoren, ook met Ex-bescherming, of windmachines
  • warmtebeeldcamera’s
Toepassingsvoorbeelden voor de branche scheepsbouw & werven:
  • luchtontvochtiging in scheepslaadruimen
  • droging van perslucht