Spoorwegen

Goede reis voor de spoorwegbranche
 
Verwarmings- en koelapparaten beschermen de techniek tegen ijs en hitte
Verwarmingsapparaten voor het ijsvrij maken van draaistellen moeten zeer effectief verwarmen, om stilstand zoveel mogelijk te beperken. Geschikt voor deze taak zijn de mobiele elektrische verwarmingsaggregaten met hoog vermogen uit de TEH-serie van CSrental, bijvoorbeeld de TEH 200, TEH 300 of TEH 400. Door hun hoge rendement kan gericht hete lucht via luchttransportslangen toegevoerd worden aan draaistellen, zodat de ijsblokken kunnen worden losgemaakt. Als er meer capaciteit nodig is, zijn de olieverwarmingscentrales uit de ID-serie geschikt. Ze kunnen ook bij temperaturen onder 0 °C tot maximaal -20 °C het verwarmingsvermogen leveren indien nodig. Een omvangrijk programma ventilatoren is bovendien beschikbaar voor luchtcirculatie.
 
Ook bij andere onderhoudswerkzaamheden vinden spoormedewerkers bij CSrental de meest geschikte techniek. Voor het drogen van de sandwichvloeren van de wagons zijn de isolatiedrogers uit de MultiQube-serie de beste keus. In de zomer worden veel schakelruimtes met mobiele airconditioners uit de PortaTemp-serie gekoeld zodat de elektronica niet uitvalt door de hitte.
 
Warmtebeeldcamara’s voor de spoorwegbranche
Voor de controle van elektrische onderdelen en leidingen zijn de warmtebeeldcamera’s van het type IC080LV zeer geschikt.
 
Heeft u op korte termijn verwarmingsapparaten en -aggregaten, airconditioners, isolatiedrogers, ventilatoren of warmtebeeldcamera’s nodig voor tijdelijk gebruik rondom de spoorwegen? U kunt deze huren bij CSrental! Hier vindt u alle apparaten in alle capaciteitsklassen, tegen gunstige prijzen!