Airconditioners voor de sport- & vrijetijdsbranche
 

Als ondernemer in de sport- en vrijetijdsbranche kunt u vertrouwen op klimaattechniek van CSrental. Onze luchtontvochtigers en airconditioners verhogen het comfort van uw gasten en beschermen uw ruimtes tegen vochtigheid. Daarnaast zijn er voor u, lucratieve omzetmogelijkheden door wederverhuur van de airconditioners.

 

 

 Verwarmen van vakantiehuizen

 

 Zijn vakantiehuizen en chalets niet altijd volgeboekt, dan wordt een gericht gebruik van verwarming met een elektrische heteluchtblower van CSrental aanbevolen. Deze is snel en effectief.

 

 

 

 

 

Verwarmen van sporthallen

 

Bij kort gebruik van een turnhal of bij het in gebruik nemen van een deel van een hal, zorgen mobiele verwarmingsapparaten van CSrental voor snelle warmte, zodat er aangenaam kan worden gesport.

 

 

 

 

 

Campingeigenaren

 

Luchtontvochtigers, kachels en/of meetapparaten. Op een camping is behoefte aan de meest uiteenlopende dingen, vaak echter alleen in het hoogseizoen. Een goede kans voor u om door de verhuur van hoogwaardige CSrental producten extra winst binnen te halen.

 

 

 

 

Caravan- & camperhandelaren

 

Als CSrental wederverhuurder kunt u bij caravan- of camperverkoop direct nuttige en praktische oplossingen voor op reis aanbieden. Van luchtontvochtiger tot  meetapparaat, bij ons vindt u attractieve aanbiedingen voor uitbreiding van uw assortiment.

 

 

 

 

 

Luchtontvochtiging in schaatshallen

 

Condenswater in de ijshal. Ongeval- en gebouwbescherming bij het schaatsen, ijshockey, curling. CSrental levert luchtontvochtigers voor schaatshallen.