Klimaatbeheersing voor transport en logistiek

 

Industriële apparaten voor luchtontvochtiging, drooghouden en luchtreiniging

Inladen, uitladen, orderverzamelen; industriële goederenomslag betekent doorlopende bewegingen en hierbij wervelt stof op. Naast het drooghouden van magazijnen en laad-/loszones, evenals de koeling en luchtontvochtiging, is de luchtreiniging een speciale uitdaging in de transport- en logistiekbranche.

 

Klimaatbeheersing is ons vak. Door de luchtreinigingsoplossingen van CSrental worden alle goederen beschermd tegen stof en luchtgedragen schadelijke stoffen. Zo bieden we bijvoorbeeld voor stofafzuiging en verse luchttoevoer in opslaghallen en laad-/loszones onder andere multifunctionele ventilatoren. Een daarvan is het mobiele TTV-4500-platform met aansluitmogelijkheden voor acht slangen en een stofzak. In zeer belaste zones zijn onze luchtreinigers uit de TAC-serie krachtige oplossingen voor klimaatbeheersing in het magazijn, bij het transport en de logistiek.

 

Luchtontvochtiging in het sluisgedeelte van koelhuizen

Als de logistieke man kent u het probleem. In laad-/loszones en vooral in het sluisgedeelte van koelhuizen kunnen temperatuurschommelingen snel tot condensvorming leiden. Met de industriële luchtontvochtigers uit de TTR-serie en adsorptiedrogers uit de TTK-serie kan condenswater hier worden verhinderd en luchtvochtigheid worden geregeld. Bovendien hebben we airconditioners voor de koellogistiek in ons programma. En ook verwarmingsapparaten, om hallen vorstvrij te houden.

 

Geen kans meer voor schimmel, condens en aromaverlies

Met onze industriële apparaten voor de transport- en logistiekbranche heeft u de klimaatbeheersing optimaal onder controle. Er zijn geen condensproblemen meer bij goederenoverslag of in het magazijn. Het schimmelgevaar wordt uitgebannen, corrosie verhinderd en de verpakkingen blijven in vorm. Bovendien garandeert de hygrostaat- of dauwpuntgeregelde volautomatische regeling een onderhoudsarm bedrijf.

 

Huurapparaten voor elke eis. Huur bijvoorbeeld:

  • ontvochtigingsaggregaten, zoals adsorptiedrogers of industriële drogers
  • verwarmingsapparaten, zoals elektrische kachels en olieverwarmingsapparaten
  • airconditioners, luchtbevochtigers, luchtreinigingsapparaten en geurbestrijders
  • ventilatoren, ook met Ex-bescherming, of windmachines
  • warmtebeeldcamera’s

 

Toepassingsvoorbeelden voor de transport- en logistiekbranche:

  • drooghouden, luchtreiniging en luchtontvochtiging in opslaghallen
  • klimaatbeheersing in de koellogistiek
  • klimaatbeheersing bij verpakken en invriezen
  • in tenthallen: condenswater gericht voorkomen